Protecció de dades

De conformitat amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679, del Parlament Europeu i del Consell, de 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la normativa espanyola relativa a la protecció de dades, Bitò l’informa que les dades personals que proporcioni a través de formularis inclosos en aquesta pàgina web seran incorporades en fitxer de Bitò i tractades, per la mateixa, amb finalitats de gestió comercial i administrativa, de prestació del servei contractat i la facturació del mateix, respondre les seves consultes, així com per a l’organització i l’enviament d’informació relativa a la relació comercial i el propi esdeveniment contractat. Addicionalment, també, per a enviar-li comunicacions, informació, missatgeria i publicitat relacionada amb els nostres productes i serveis per qualsevol mitjà (postal, correu electrònic o telèfon) i convidar-lo a esdeveniments organitzats per l’empresa.

Bitò  es compromet a tractar les seves dades sota la més estricta reserva i confidencialitat. Per exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició previstos a la Llei pot enviar una carta a: C/ Pati del Teatre, 2 – 17190 Salt indicant “Ref. Protecció de dades” o un correu electrònic a rgpd@bito.pro

El tractament s’efectua de conformitat amb el que disposa el RGPD i la seva base jurídica és el propi contracte entre vostè i la nostra empresa o el seu consentiment exprés.

Les dades proporcionades es conservaran mentre es mantingui la relació comercial o durant els anys necessaris per complir amb les obligacions legals i els terminis de prescripció de les accions derivades d’aquesta relació comercial. En els casos d’alta a serveis comunicació o publicitat, les dades proporcionades es conservaran mentre no sol·licitis el cessament del servei.

En el seu cas, les seves dades podran ser cedides a entitats bancàries per efectuar el cobrament de l’entrada. En casos de coproducció, les dades recollides en formularis o serveis de compra d’entrades podran quedar incorporades a fitxers de dades del/la coproductor/a amb iguals finalitats. Podrà veure, en el moment del procés de compra d’entrades, els casos de coproducció i els titulars d’aquest fitxers de dades. En qualsevol moment podrà exercir els seus drets adreçant-se als titulars d’aquests fitxers. Llevat de l’anterior i dels casos en què hi hagi una obligació legal, les dades no se cediran a tercers sense previ consentiment i no seran transferits a tercers països.

Vostè té dret en tot moment a obtenir confirmació sobre si hem recollit i estem tractant les seves dades personals. Té dret a accedir a les seves dades personals, rectificar les dades inexactes o sol·licitar la seva supressió quan les dades ja no siguin necessaris, acreditant la seva identitat. Igualment podrà exercir els drets d’oposició, limitació en el tractament i portabilitat previstos en el RGPD. Té vostè el dret a presentar una reclamació davant l’AEPD en el cas que consideri que s’infringeixen els seus drets de protecció de dades (Reglament UE 2016/679, de 27 d’abril de 2016).