Què trobaràs a Temporada Alta A distància?

1. LA CAVERNA

La Caverna és un projecte audiovisual on una sèrie d’artistes que han passat per Temporada Alta i vinculats al festival reflexionen sobre la seva trajectòria, les arts escèniques i el món de la creació, juntament amb altres artistes, periodistes i personalitats internacionals del món de la cultura.

2. TORNEIG DE DRAMATÚRGIA

Vuit dramaturgs o dramaturgues s’enfronten amb l’única arma de la paraula al veredicte del públic en l’enfrontament més esperat de Temporada Alta. Gaudeix dels combats, les semifinals i la gran final de cada edició, el camí que han de seguir els autors i autores si es volen proclamar guanyadors.

Recupera l’onzena i la dotzena edició del Torneig de Dramatúrgia en streaming.

3. EL PÒDCAST DE TEMPORADA ALTA

En aquest programa de 7 episodis, els periodistes d’arts escèniques Jofre Font, Neus Molina, Gema Moraleda, Xavi Pardo, Oriol Puig Taulé i Laura Serra desgranen temes relacionats amb els espectacles programats a Temporada Alta 2022, com ara l’auge de l’extrema dreta, la mort i el suïcidi, la mirada contemporània dels clàssics o el teatre musical.

Disponible a la plataforma A distància i a les plataformes de pòdcasts habituals (Spotify, Ivoox i Apple Podcasts).

4. CURTMETRATGES

Gaudeix de tots els espots i curtmetratges que s’han realitzat pel festival des de que s’estrenés el primer l’any 2009.

Després de 10 anys dirigint-los, Salvador Sunyer i Vidal va anunciar que ho deixava a través del seu últim treball amb nosaltres: Alopècia Androgènica (2021). Des d’aleshores, cada any un nou director realitzarà el curt, per aportar noves visions a aquest espai audiovisual.