Què trobaràs a la programació a distància?

1. EL CATÀLEG

Al catàleg hi trobaràs una selecció de grans obres de teatre nacionals i internacionals que, en els darrers temps, han marcat el públic, especialment el del festival. Un catàleg de filmacions de muntatges teatrals en versió original de diversos directors i directores que han passat per Temporada Alta o que suposen fites en la seva trajectòria. Aquest any prestem una atenció especial a:

  • Antics espectacles d’artistes programats aquest any al festival i que s’hi programen habitualment.
  • Per celebrar el 30è aniversari: espectacles que el festival ha produït o coproduït al llarg de tots aquests anys amb el segell Temporada Alta.

Pagant una única subscripció de 3 euros, que anirà a l’Associació d’actors, tindràs accés a totes les produccions del catàleg que inclouen espectacles d’artistes com Mariano Pensotti, Christiane Jatahy, Guy Cassiers, Sergio Blanco, Pau Miró o Mal Pelo, entre altres.

Consulta tota la programació del catàleg en aquest enllaç

Hem posat en marxa un sistema de subscripció al catàleg complet, accessible durant el festival, que no inclou els nous formats ni els espectacles en directe. Et pots subscriure en el següent enllaç.

3 mesos

3€

2. NOUS FORMATS

La programació a distància va molt més enllà  dels espectacles en catàleg. També aprofitem la plataforma per oferir propostes que incorporin la dimensió digital al fet artístic, explorant nous llenguatges i unint el teatre amb la pantalla. Es tracta d’espectacles pensats d’origen en aquest format per artistes propers al festival i els trobaràs sota la categoria de nous formats amb un preu individual (en alguns casos, gratuït). A l’edició d’enguany, tenim propostes de Lagartijas tiradas al sol, Juana Dolores o Rodrigo García.

3. EN DIRECTE

D’altra banda, emetem esdeveniments en directe per poder seguir des de casa com, per exemple, l’ XI Torneig de dramatúrgia, i també amb un preu apart de la subscripció al catàleg. Pots consultar la programació completa d’aquest apartat al següent enllaç: 

4. EL CURT

Per últim, al nostre canal de YouTube, hi podràs veure el curt d’enguany del festival dirigit per Salvador Sunyer i Vidal, que ha sigut el creador dels espots de Temporada Alta durant els últims 10 anys. Coincidint amb el 30 aniversari del festival, en Salvador té una filla i no es veu amb forces de continuar essent la mateixa persona que creia ser. Alopècia Androgènica és l’últim curtmetratge que farà per aquest festival de teatre que dirigeix el seu propi pare, amb qui comparteix nom i pentinat.