Què trobaràs a la programació a distància?

1. TORNEIG DE DRAMATÚRGIA

Un any més, i com en les dues darreres edicions, l’enfrontament més esperat de Temporada Alta es pot seguir també en streaming per la plataforma A Distància. Segueix tots els combats de la dotzena edició de Torneig de Dramatúrgia per descobrir quins dos textos pujaran al ring de la gran final i quin dramaturg s’acaba proclamant guanyador.

Els combats es poden seguir en directe i en diferit a través d’aquesta plataforma.

2. EL PÒDCAST DE TEMPORADA ALTA

Aquesta edició de Temporada Alta porta moltes novetats, entre elles El pòdcast de Temporada Alta. En aquest programa de 7 episodis, els periodistes d’arts escèniques Jofre Font, Neus Molina, Gema Moraleda, Xavi Pardo, Oriol Puig Taulé i Laura Serra aniran desgranant temes relacionats amb els espectacles programats enguany, com ara l’auge de l’extrema dreta, la mort i el suïcidi, la mirada contemporània dels clàssics o el teatre musical.

Disponible a la plataforma A Distància i a les plataformes de pòdcasts habituals (Spotify, Ivoox i Apple Podcasts).

3. CURTMETRATGE

Al nostre canal de YouTube, hi podràs veure el curt de Temporada Alta 2022 que, per primera vegada, ha dirigit Isaki Lacuesta. La peça porta per títol La veu latent (Primer moviment) i està protagonitzada per Raquel Ferri i Sílvia Pérez Cruz. D’aquesta manera, Lacuesta agafa el relleu de Salvador Sunyer i Vidal que ha dirigit tots els curts del festival durant els darrers 10 anys, i que va anunciar que ho deixava a través del seu últim treball amb nosaltres: Alopècia Androgènica.